La nostra empresa

Aluvidreres

ALUVIDRERES SL és una empresa ubicada a Vidreres (Girona) dedicada a l’elaboració i col·locació de fusteria d’alumini d’alta qualitat. Per això formem part de la xarxa d’instal·ladors Reynaers Aluminium Experts el que assegura el màxim de qualitat, garantia i seguretat en els nostres tancaments. La nostra activitat principal es centra en el desenvolupament i execució de tot tipus de solucions per a la construcció de façanes i interiors en què intervinguin portes i finestres, corredisses, murs cortina, verandes, baranes, i un llarg etcètera de sistemes complementaris.

El convidem a que visiti la nostra exposició i comprovi la varietat i qualitat dels nostres tancaments.

Des del seu inici, ALUVIDRERES SL ha cuidat tots els detalls dels seus productes, tant en l’aspecte tècnic com en l’estètic, fent de cadascun dels seus fabricats, peces úniques adaptades a l’entorn i a les demandes específiques de l’usuari.

En el seu afany d’oferir la millor atenció i servei, desd’el 2004 l’empresa s’ha traslladat a les seves actuals instal·lacions seguint amb la seva vocació inicial de fabricació artesanal a mida. La nova infraestructura ha permès millorar sensiblement els processos productius i logístics, sense alterar l’atenció a les necessitats del client i donant en cada cas una resposta adequada a tots els projectes.