Els nostres productes

Finestres i portes

ES 50

L'Eco System és un sistema amb trencament de pont tèrmic per a finestres d'obertura interior i exterior, que combina el disseny estètic i l'eficiència energètica a un preu moderat.

CS 77

El Concept System ® 77 és un sistema d'alt aïllament per a finestres que compleix amb elevats requisits d'aïllament tèrmic, estabilitat i seguretat.

CS 68

El Concept System ® 68 es un sistema universal per a finestres que ofereix excel·lents resultats en quant a estabilitat, aïllament tèrmic i seguretat.

AV 40 Finestra

AV 40 és un sistema d'alumini sense ruptura de pont tèrmic per finestres, portes i balconeres.

Portes correderes i plegables

CP 155

El nou CP 155 permet realitzar tancaments d'aïllament encara més elevat (HI) per tal d'aconseguir millors valors d'aïllament, convertint al sistema altament adequat per a edificis de baix consum d'energia.

CP 130

El Concept Patio ® 130 és un sistema per a corredisses i corredisses-elevables d'alt aïllament, que compleix amb els més alts requisits d'aïllament, estabilitat i seguretat i combina perfectament amb el sistema CS 77.

CP 68

El sistema CP 68 per a finestres i balconeres corredisses assegura, gràcies a la seva tecnologia innovadora, les millors prestacions del mercat.

CF 68

Responent a les necessitats de l'arquitectura contemporània, el sistema Concept Folding 68 combina disseny, confort i eficiència d'espai.

CP 50

El Concept Patio ® 50 és un sistema per a corredisses amb trencament de pont tèrmic, elegant, prim i ultralleuger.

Hi-Infinity

El disseny minimalista de les correderes Hi-Finity proporciona la màxima superfície transparent, amb un aspecte lleuger i elegant.

Esfera 60

Esfera 60 és un sistema per a correderes sense trencar el pont tèrmic, dissenyat per a respondre a les noves demandes.